Tryghed. Varme. Nænsomhed. Kompetence – nedbryder modstand og forsvar på en nænsom måde men samtidig målrettet i forhold til mine behov. Indsigt - kognitivt og følelsesmæssigt. Bente har modtaget behandling selv – har “taget egen medicin” hvilket skaber tryghed og troværdighed. Bente giver meget af sig selv - bruger sig selv meget i terapien – fortæller om egne erfaringer, når det understøtter behandlingen og giver kropslig støtte og tryghed. Oplevelsen af den direkte sammenhæng mellem følelser og kroppens reaktioner. Støtte til at finde ind i og være med de svære og fortrængte/ignorerede følelser. Oplevelsen af og arbejdet med sammenhængen mellem følelser/psyke og krop/fysiologi har udviklet min egen måde at arbejde terapeutisk på i mit arbejde som psykolog og parterapeut.

– Mette, psykolog

Bente er en af de helt få særlige mennesker jeg har mødt, hvis personlighed så tydeligt viser et åbent hjerte og eftertænksomt sind i forhold til de mennesker hun møder. Jeg har både brugt hende i 1:1 kontakt og været deltager i gruppeforløb og jeg ser hende altid gøre sig stor umage med at vise omsorg og give plads til erkendelsen af at livet i al sin mangfoldighed er sårbart. Det jeg også sætter stor pris på, er at hun selv er så ærlig omkring sin egen sårbarhed når det kan være gavnligt. Så når jeg lægger mig på briksen hos hende med mine krops forskellige spændinger, så er det en let sag at give slip og gøre mig klar til at tage imod hendes kyndige hænder. Når det nogle gange gør ondt under behandlingerne, så er det aldrig ubehageligt, for hendes varme venlige hænder, hendes omsorg og behagelige måde at være på, gør at jeg ikke kan andet end at være godt tilpas. Hver gang jeg er trådt ud fra hendes behandling har jeg altid mod på lidt mere i livet end før.

– Unnur Vestergaard, brobyggende psykolog

Jeg startede hos Bente efter jeg havde prøvet div.andre behandlingsformer for at få hjælp til min låste hofte, som gav stærke smerter i bl.a.iskiasnerven.Jeg kom med tætte intervaller i starten og efter ca 1 måned mærkede jeg en markant forbedring. Det er ca 3 år siden nu og jeg har vedligeholdt mine "besøg" hos Bente siden, med kortere pauser imellem...vender dog altid tilbage igen, da hendes behandlinger har den største effekt på de forskellige udfordringer jeg døjer med. Behandlingerne er meget dybe og kan være ret smertefulde, men Bente's kærlige og omsorgsfulde væsen, samt hendes kompetente og respektfulde tilgang til kroppen gør, at jeg føler mig i meget "trygge hænder" også hvad angår dybe følelsesmæssige reaktioner, som kan være "forbundet" med de fysiske blokeringer i kroppen. Jeg føler mig mødt på mange planer, når jeg kommer hos Bente og jeg føler mig "næret" og beriget af hendes kærlige og omsorgsfulde nærvær.

– Silke Rønnow Jessen, psykomotorikker, massør/behandler og pilatesinstruktør

Healende seancer hos Bente Ravn
Efter et aktivt liv med slid på både sind og krop, har jeg oparbejdet forskellige ”sygdoms”symptomer, som hver for sig er blevet testet grundigt i det danske sygesystem, heldigvis uden tegn på alvorlig sygdom. Jeg var irriteret over dette ”hver for sig”, at der ikke var noget sted at gå hen og få et mere helhedsorienteret syn på helbredet. Dog: Min læge antydede, at jeg måske kunne have gavn af at arbejde med mindfullness, og nærmest ved et tilfælde fandt jeg frem til, at Bente Ravn kørte et kursusforløb, som jeg skyndte at melde mig til. Jeg var ikke helt fremmed for den alternative verden, og kurset gav mig et godt skub til at komme videre i den retning. Efterfølgende besøger jeg nu Bente ca. en gang om måneden, og jeg føler, at jeg langsomt, men sikkert får en større forståelse for og kontrol over både sind og krop. Ikke, at mine skavanker helt forsvinder, men jeg er blevet meget bedre til at tackle dem. Med en enestående empati, læser Bente mine behov, når jeg træder ind ad døren. Har jeg brug for at vende frustrationer igennem samtale, en lille meditation eller er det kroppen, der kalder på den største opmærksomhed? Jeg møder her en person, der kan det hele, og jeg går altid opløftet fra seancerne. Bente er et dejligt menneske med stort nærvær. Jeg kan klart anbefale alle Bentes healende seancer, der krydres med hendes varme og dejlige smil.

– Marianne, pensionist

Bente er en yderst kompetent behandler med en stærk og kærlig indfølings evne. Både krop og sind bliver forløst dybt indefra under hendes kraftfulde og blide hænder. Det har haft stor betydning for min skæve ryg og gamle psykiske smerter, som er lagret i kroppen. Samtidigt har jeg fået god vejledning i forskellige små meditationsøvelser, som har været relevante for mig. Det har givet mig indre ro og accept. Min krop og sind glæder sig til gensyn med Bente og Manuvision.

– Ulla Lillelund, tidl. pæd. yoga/Steiner lærer, nu Pensionist.

I en travl hverdag formår Bente at få krop og tanker til at mødes. Der skabes et rum af tillid med udgangspunkt i nuet, men med plads til refleksioner over fortid og fremtid. Den fysiske behandling er meget mere end massage, og efterlader mig afslappet og med ekstra plads til at trække vejret. Bente er meget lyttende og omsorgsfuld, og behandlingerne er virkelig givende. Jeg går altid fra Bente i bedre balance og lidt klogere på mig selv.

– Kasper Thorsen, laboratoriechef

Jeg har oplevet mig omfavnet af Bentes medfølende og varmende tilgang til, at møde de udfordringer, som jeg har stået med i mit liv. Med Bentes guidende og meget støttende kærlige hjælp har jeg kunnet gå ind i smerten, og langsomt begyndte jeg at forstår sammenhængen mellem mine smerter i kroppen og den tilpasning jeg har levet i.  Jeg er begyndt at bryde de gamle mønstre nu. Jeg har kunne finde større glæde ved livet og kunne gå mere fri ud i livet. Dermed give mig selv kærlighed og en større bevidsthed og forståelse til at elske mig selv. Bentes empatiske og kyndige hænder har fået musklerne til at give slip på de mange spændinger jeg har haft i forbindelse med en stor krise. Jeg har altid efter session følt mig elsket  og mærket en dyb samhørighed fordi jeg føler mig holdt af Bentes hjertevarme indlevelse og forståelse for hvad jeg end måtte komme med af udfordringer. Bente har givet mig støtte til, at tage omsorg for mig selv og hun har givet mig indsigt i at livet er smukkere og alt føles smukkere når vi lære at finde tilbage til os selv og være i egen integritet. Det at kunne mestre sig selv har fået ny betydning for mig.

– Lene, pædagog

Jeg har fået Manuvision-behandling hos Bente flere gange. Jeg oplever Bentes tilgang som meget intuitiv, og fra første øjeblik jeg trådte ind ad døren hos hende, følte jeg mig mødt og forstået. I kølvandet på en personlig krise har behandlingerne hos Bente vist mig en vej til at omfavne min egen sårbarhed og turde mærke den usikre, lille dreng, der stadig bor i brystet hos den voksne mand. Jeg er kommet mere i balance og er ganske enkelt blevet mere mig selv.

– Jakob, lektor

Jeg er en 64 årig kvinde der har gået meget i samtaleterapi. Jeg har traumer og eksistentiel ensomhed i bagagen, hvilket jeg har forsøgt at bearbejde i samtaleterapierne. Men der har altid siddet en rest, en kropslig og mental uro som jeg ikke kunne komme mig over. Så mødte jeg Bente på et week-end kursus, hvor vi arbejdede med energier og mindfullness og dermed meget med kroppen. Bente var og er en utrolig empatisk, sød og indlevende kvinde, som mit system sagde ja til. Hun berørte mig både kropsligt og tillidsmæssigt på kurset. Nu har jeg søgt individuel hjælp hos Bente i erkendelse af at de sidste rester af mine traumer sidder i kroppen.  Jeg vidste det godt, men havde ikke fundet stedet, hvor jeg kunne få det bearbejdet. Bente kunne tænkte jeg, og det kan hun.  Hun lytter til hvor jeg er lige pt. og så kommer jeg på briksen og min krop får en omgang. Bente finder blokeringer og fastlåstheder i min krop. Jeg har f.eks. meget længe haft ondt i mine ben og dem arbejder vi med. Flere dage efter en behandling kan jeg gå uden smerter og jeg regner med, at når jeg er færdig ved Bente, så kan jeg igen komme ud at gå en tur. Hun finder også emotionelle blokeringer i maven og i min hals og løsner op for disse. Bente sætter lyde på som svar på mine blokeringer og opfordrer mig til at også at sætte lyd på hvad jeg føler og oplever. Det opleves meget befriende og opløsende. Siden jeg er begyndt hos Bente har min energi været bedre. Jeg har ikke følt mig så trist og er ikke blevet overvældet af eksistentiel ensomhed. Jeg har store forventninger om en alderdom der ikke er så præget af mine traumer som mit liv indtil nu har været. Jeg er fortrøstningsfuld og kan derfor kun af hele mit hjerte anbefale Bente.

– Karen

At starte et forløb med Bente er noget af det bedste jeg har gjort i mit  voksne liv. Hun har allerede hjulpet mig ufatteligt meget, og mere end det meste af alt den anden terapi jeg har gået i. Jeg oplever at knytte mig langt hurtigere end jeg normalt gør. Bentes nærvær, hjertelighed og hendes utrolige fysiske indfølingsevne gør, at jeg kan slippe nogle af de barrierer jeg normalt oplever, når jeg har brug for at lukke andre ind og få hjælp til at kigge dybt indad. Jeg har simpelthen tillid til at hun grundliggende vil mig det bedste, og jeg begynder herigennem at opleve hvad det vil sige at være stærk og sårbar samtidigt. Dyb taknemmelighed.

– Henrik, psykolog

Fordybelsescirklen er ofte et møde med noget større - noget der sjældent er tilgængeligt hvis man er alene! På sin helt egen unikke, hjertevarme og nysgerrige måde formår Bente at skabe et trygt, omfavnende rum hvor man tydeligt mærker alt muligt forskelligt boble indeni - længsel, sorg, glæde, vrede – alt er velkomment – og det mest overraskende og utroligt livsbekræftende ved disse seancer er, at det “større” som man møder, godt nok bliver tilgængeligt i den sluttede kreds men reelt kommer det fra éns eget indre!

– Håkon