Jeg laver kropsterapi, underviser i mindfulness og laver forandrings processer med hele mit hjerte og lægger min sjæl i det. Alt hvad jeg tilbyder at være til rådighed med for jer, er alt sammen behandling, terapi, undervisning, energiarbejde og processer jeg selv har erfaret gennem uddannelser og forløb. Jeg har smagt enhver lille dråbe af den medicin jeg deler med jer. Jeg kender til at have stress og smerter og være sygemeldt og oplevelsen af at være i svære kriser. Jeg ved fra eget liv at jeg mister min kraft og vitalitet når jeg modsætter mig og laver et kompromis med min egen frihed, naturlighed og den gave og opgave jeg er her for at udleve. Jeg stoler på at de sværeste kriser og sygdomme er vise budskaber fra kroppen og sjælen om at noget må lyttes til, forståes på ny og der skal ske forandringer i det indre og ydre miljø. Og det der skal forståes helt gennemgribende er at vi allerede er sunde og værdige og hele.  At alt den frygt vi har i vores sind og krop, skal mødes med største medfølelse og at vi kan helbredes i kroppen og sindet  med forløsninger, overbevisninger og med nærende mad  og nye hensigtsmæssige vaner, når det er båret af kærlighedens uendelige kraft. At vi er så kraftfulde og vitale men problemet er at vi ikke tror på det.

Jeg er så velsignet at jeg har adgang til livslyst og mod til at gå efter det jeg virkelig mærker er sandt og som jeg intuitivt ved jeg bare MÅ opsøge, modtage og lære. Jeg har erfaret at når jeg følger min indre GPS, kroppen, hjertet, intuitionen, kreativiteten og også min sunde fornuft, og skærper og kultiverer mine evner og gaver, når jeg retter min bevidste opmærksomhed hen til det der føles kærligt, ærligt og naturligt, så begynder ændringerne at ske og vanskeligheder, frygt og modstand  gennemleves og regulerer sig og nye muligheder og manifestationer opstår.  At ændre mit stolte “jeg vil klare det selv” sind til sårbarhed, tillid og samhørighed er en igangværende meget smuk rejse, som vitterlig åbner nye ærlige døre. Et af mine yndlingsmantraer er: “For enden af hver udånding giver jeg slip på fortiden og starter påny ved næste indånding.”

Nye døre er hele tiden igang med at åbne, og snart vil du se nye kurser med fokus på Naturlighed, Vitalitet og Helhed.

Bente har modtaget behandling selv - har “taget egen medicin” hvilket skaber tryghed og troværdighed. Bente giver meget af sig selv - bruger sig selv meget i terapien - fortæller om egne erfaringer, når det understøtter behandlingen og giver kropslig støtte og tryghed. Oplevelsen af og arbejdet med sammenhængen mellem følelser/psyke og krop/fysiologi har udover at give mig forløsning og ny indsigt, udviklet min egen måde at arbejde terapeutisk på i mit arbejde som psykolog og parterapeut.

– Mette, psykolog

Erfaringer, arbejde og uddannelser

 • “Eventyrer” med jobs til søs og i biodynamisk jordbrug
 • Uddannet socialpædagog med job som familiebehandler i 13 år
 • Gestalt terapi uddannelses forløb over 3 år
 • Manuvision kropsterapeut og træner uddannelsen
 • Osho Therapist Training
 • Mindfulness MBSR instruktør, underviser i 8 ugers hold
 • Selvstændig kropsterapeut i 10 år
 • Laver kurser med fokus på udrensning og frigørende energi
 • Underviser hos Totum , Skolen for kropsterapi
 • Medunderviser på retræter og uddannelser hos Heinrich Johansen Meditation
 • I opvågningsgruppe hos Tempeldal