Trænger du til at frigøre din krop og organer for belastende affalds stoffer, få udtalt mere energi, vitalitet, livsglæde, ro og overskud fysisk og mentalt?

I denne 3 ugers udrensnings proces med 2-4 dages faste, kan du slippe mange af disse symptomer:  Dårlig fordøjelse, oppustethed, muskel smerter, appelsinhud,  hovedpine, ledsmerter, humørsvingninger, træghed og træthed i krop og sind, overflødige kilo og trælse vaner der bliver ved med at overmande dig.

Forløbet kan virke som en sprudlende forårsrengøring, som kan give dig oplevelsen af ny styrke og selvtillid ved at du “tager indflydelse” på din situation og tilstand. Forløbet renser dit system for affaldsstoffer og skaber forbedring og flow i kroppen, så den igen bliver energisk og finder sin naturlige balance.

En udrensning giver dig mulighed for at møde dig selv, og blive mere bevidst og nærværende både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Du bliver mere bevidst og får fokus på dine værdier, og det bliver lettere at bearbejde de spise vaner der har fungeret som en beskyttelse og beroligelse, og i forløbet støtter jeg dig til at rumme og håndtere den tomhed og de stærke følelser der opstår, når du ikke får alle de stimulanser og mad der dæmper uro.

Måden du går ind til dig selv på, vil i dette forløb være med en kærlig u-dømmende mindfull indstilling, det er yderst afgørende for at det bliver en selvhelende proces og ikke et selvforbedringsprojekt med store risiko for kritik af dig selv.

Du vil få nogen mindfulness meditationer på lydfil og jeg introducerer dem for dig så du kan bruge dem over alle 3 uger.

Du ændrer din kost i 10 dage før selve fastedagene, som du kan vælge være 2-4 dage, og samme kost igen 10 dage efter.

Jeg giver vejledning og du får beskrivelser der både guider og inspirerer. Kort sagt er det anti inflammatorisk kost uden mejeriprodukter, kød, sukker, brød og stimulanser.

Selve fasten er 2-4 dage, som kan være faste på vand, det kan være på saft, suppe eller grød, alt efter hvad du føler er rigtig for dig og hvordan du har det fysisk og psykisk. Du kan tage én dag ad gangen, og mærke efter hvad der er rigtigt for dig.  Jeg guider dig også i hvordan du selv kan lave en mild tarm skylning, som anbefales i de dage du faster.

I dagene du faster skal du komme til mig og få en særlig dyb meridian/organ massage som er en væsentlig del af den dybe udrensning på celleplan. 2-3 massager tilrådes.

Du får en udførlig manual over forløbet før-under og efter, hvor der også er anbefalinger til hvordan du kan skrue op og ned for yderligere ting du kan gøre for at rense dybere ud, fx med motion og infrarød sauna.

I manualen er der desuden også nogen gode coaching spørgsmål, som du kan reflektere over, til støtte, motivation og ny klarhed.

Du vil få inspiration til  bevidsthed om hvilke overbevisninger der styrer dit sind, og få en ny forståelse af hvilken stærk påvirkning og effekt  det har at have enten kærlige taknemmelige og tillidsfulde overbevisninger, eller at have frygtsomme, kritiske og bekymrede overbevisninger. Jeg vil vise dig en vej til at ændre dit mindset henimod kærlig venlighed, taknemmelighed og tillid.

Jeg kan også afholde en weekend med en mindre gruppe hvor I  gerne vil støttes og guides og hjælpe hinanden, og holde en lille retræte hvor I kan fordybe jer helt.